Insändare

Botad eller förgiftad

En hand håller i piller, Botad eller förgiftad?

För några år sedan blev jag förgiftad av den medicin som var så bra och skulle göra mig frisk (enligt läkarna). Men jag blev bara sämre och sämre av medicinen; trött illamående, kräkningar och diarré. Så fort man ätit eller druckit något kom det upp eller ut efter en kvart eller en halv timme

Efter julstöket och julmaten var det jag som ringde ambulansen, orkade just då själv inte köra in till akuten.

Väl inne på sjukhuset fick jag dricka, dricka mycket, så att giftet gick ur kroppen. Efter tredje dagen sa läkaren nu är det dags att åka hem. Jag kände mig inte kry men valde att åka hem för jag visste att jag behövdes hemma. Innan jag blev utskriven och taxin var beställd sade läkaren.
– Ja och sedan kan du ju fortsätta med Lithionit när du kommer HEM fast i lägre dos.
Då tänkte jag VAA är doktorn riktigt klok. Fortsätta med något som man blev så sjuk och förgiftad av!! Skulle läkaren själv göra det?? Då trodde jag nästan att det var en person utklädd till läkare. Så jag slutade med ALL medicin från ingång 10 och blev mycket friskare, friskare än jag varit på månader.

Så är medicin det bästa alla gånger??

Jag tror nu mer på rörelse och alternativ medicin än piller. Lev med rörelse! Eller dö med fel mediciner/piller.

Livet är till för att levas och inte förgiftas av någon medicin man inte vill ta från början eller tror på.

En numera medicinfri
Foto: Dmitry BayerUnsplash

Lämna en kommentar

Relaterade artiklar