När:
23 september, 2019 kl. 10:00 – 16:00
2019-09-23T10:00:00+02:00
2019-09-23T16:00:00+02:00
Var:
Stockholm Waterfront Congress Centre
Nils Ericsons Plan 4
Pris:
Gratis
Kontakt:
Lotta Jernström
010-2052169

Innehåll

Folkhälsomyndigheten har fått ett regeringsuppdrag om att förbereda och genomföra en information- och kunskapshöjande insats i syfte att minska stigma kring psykisk ohälsa och suicid.

Som en grund i det arbetet vill vi anknyta till det arbete som pågår lokalt, regionalt och nationellt som har bäring på att öka kunskapen och minska fördomarna om psykisk ohälsa och suicid. Därför vill vi samla relevanta/berörda aktörer under en dag för att tillsammans diskutera det aktuella kunskapsläget, kartlägga aktuella behov och belysa erfarenheter från tidigare, pågående och planerade insatser.

Dagen kommer också innehålla presentation av den senaste forskningen och goda exempel från fältet. Detaljerad information om programmet presenteras fortlöpande.

Läs mer om myndighetens uppdrag och arbete i stigmafrågor.

Målgrupp

Beslutsfattare, strateger, samordnare och utredare inom kommuner, regioner och statliga myndigheter liksom frivilligorganisationer och andra som i sitt vardagliga arbete kommer i kontakt frågan.

Kostnad

Deltagande är kostnadsfritt, vi bjuder på fika och lunch. Anmälan är bindande men inte personlig.

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan. Vi har ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller! Vi vill dock ha din anmälan senast 10 augusti.

Delta via webben

För dig som inte kan delta på plats finns möjlighet att följa seminariet via direktsändning på webben. Ingen föranmälan behövs för webbdeltagande!

Länk till sändningen kommer att finnas på denna sida strax innan seminariet.

Kontakt

Frågor om programmet
Lotta Jernström
tel. 010-2052169

Frågor om anmälan
Folkhälsomyndighetens konferenssamordning