När:
20 april, 2021 kl. 08:30 – 09:15
2021-04-20T08:30:00+02:00
2021-04-20T09:15:00+02:00
Var:
Digitalt
Pris:
Gratis
Kontakt:

Lågaffektivt bemötande är en metod som ger verktyg och förståelse för att kunna hantera en utmanande situation med respekt för den enskilda personen.

Stefan Linde, utbildare på Lära, berättar om vad lågaffektivt bemötande är för något. Under seminariet får du också veta hur du med lågaffektivt bemötande kan hjälpa en person att undvika att komma i affekt eller på andra sätt hamna i ett utmanande beteende.

Stefan kommer att ge dig konkreta exempel och tips samt berätta om varför det är viktigt att ha fokus på att andas, analysera och anpassa. Han kommer också att berätta om vad ett utmanande beteende är för något.

Medverkande

Stefan Linde – utbildare, Lära
Therese Sandolf – moderator, Nytida

Seminariet pågår i 45 minuter och de sista 15 minuterna är avsatta för frågestund

Datum och tid
Tisdag 20 april
kl 08:30-09:15

Seminariet är kostnadsfritt!

Om Lära

Lära är ett av Sveriges ledande företag inom utbildning och kompetenshöjande insatser inom socialt arbete, omsorg, skola och behandling. Läs mer här!

Hur går ett digitalt seminarium till?

Det digitala mötet hålls via e-mötestjänsten Zoom. För att du ska kunna delta på bästa möjliga sätt behöver du en dator, smartphone eller en läsplatta med kamera och headset eller hörlurar med en mikrofon. Du som deltar syns eller hörs inte under mötet.

När det är dags:

  • Klicka på länken
  • Skriv in ditt namn och den mejladress du angav när du registrerade dig till det digitala seminariet
  • Du kan nu ansluta till mötet

Kommer du att delta från en dator?
Då behöver du inte ladda ned appen zoom. Klicka på länken så öppnas Zoom i din webbläsare. Du blir ombedd att trycka på ytterligare en länk och sedan skriver du i ditt namn och din mejladress.

Kommer du att delta från en telefon?
Då behöver du appen Zoom. Ladda ner Zoom där du vanligtvis laddar ner appar.

Google Play för android

App store för iPhone