När:
22 november, 2021 – 23 november, 2021 heldag
2021-11-22T00:00:00+01:00
2021-11-24T00:00:00+01:00
OM INTERNETDAGARNA Internetdagarna är Sveriges viktigaste kunskapsnav för alla som älskar internet. En konferens där människor under två dagar möts för att få nya och fördjupade kunskaper om internet och digitaliseringens påverkan på samhället.
Internetdagarna arrangeras av Internetstiftelsen, vårt mål är att så många som möjligt av de som vill delta på Internetdagarna ska få chans att göra det utan att plånboken sätter stopp.
OM INTERNETSTIFTELSEN Internetstiftelsen är en oberoende, affärsdriven och allmännyttig organisation. Vi verkar för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället. Vi ansvarar för internets svenska toppdomän .se och sköter driften och administrationen av toppdomänen .nu. Intäkterna från affärsverksamheten finansierar en rad satsningar i syfte att möjliggöra att människor kan nyttja internet på bästa sätt, och stimulera kunskapsdelning och innovation med inriktning på internet. Läs mer på vår webbplats: https://internetstiftelsen.se/ ♥️ FÖLJ INTERNETSTIFTELSEN Facebook: https://www.facebook.com/internetstif… Instagram: https://www.instagram.com/internetsti… Youtube: https://www.youtube.com/user/internet… Nyhetsbrev: https://internetstiftelsen.se/om-oss/